- Veľké balenie 10 ml
Semená, esenciálne oleje, pestovateľské potreby aj exotické rastliny na jednom mieste
Dávame prednosť prírodným a šetrným produktom
Pomôžeme ti s pestovaním – poradňa, blog aj osobný kontakt
Zásielkovňa, PPL, GLS, DPD – výdajné miesto aj doručenie domov
Esenciálny olej Ašvaganda pochádza z koreňa rastliny Withania somnifera, ktorá je tradičnou súčasťou ajurvédskej starostlivosti. Korene sa jemne macerujú v nosnom oleji, aby si výsledný produkt zachoval svoje prirodzené aróma a charakteristické vlastnosti. Olej má veľmi jemnú, zemitú bylinnú vôňu, vďaka ktorej sa skvelo hodí na večerné relaxačné rituály a domácu aromaterapiu.
V Indii je ašvaganda známa po stáročia pre svoje miesto v tradičných rituáloch starostlivosti o telo i myseľ. Jej aróma býva spájaná s upokojením priestoru, spomalením a vytvorením príjemnej atmosféry – obzvlášť večer pred odpočinkom. Vďaka neutrálnemu profilu je olej vhodný aj do kozmetických zmesí, masážnych olejov alebo do telových produktov.
Tip: Olej Ašvaganda je veľmi jemný – skvelo sa kombinuje s levanduľou, kadidlom alebo bergamotom na vytvorenie upokojujúcej domácej vône.
Pozrite si náš blog, kde nájdete prehľadné informácie o použití ašvagandy v kozmetike a ajurvédskych olejoch, vrátane praktických tipov, rituálov a dôležitých zásad bezpečného používania:
Tabuľka dát
Vaše hodnotenie nie je možné odoslať
Nahlásiť komentár
Správa odoslaná
Váš podnet nie je možné odoslať
Napíšte svoju recenziu
Skontrolovať pred odoslaním
Vašu recenziu nie je možné odoslať
check_circle
check_circle